BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Fa - Alu ablakok, Fa ablak CUBIC F. LINE

CUBIC F. LINE


Deluxe dizájnablak: A nemes fa és alumínim anyagok kombinációja, síkban záródó külső dizájn, belül az egyszerű vonalvezetés és a fa természetessége, passzívházaknak megfelelő hőszigetelési értékek - ahol a harmónia és műszaki tudás egyesül!

FIRST CLASS ablak: A rendkívül karcsú, 105 mm-es tok-szárny szélesség nagyobb üvegfelületnek enged teret, ahol akadálytalanul áradhat be - és hasznosulhat - a napfény. A 107 mm-es nagy beépítési mélység (tok béépítési mélysége 87 mm) Önnek elsőosztályú hőszigetelést és stabilitást jelent.
 
AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI

A tok-szárny (105 mm) mintegy 15%-kal karcsúbb a hagyományos rendszereknél. Így az ablak megjelenése nem csak könnyedebb, hanem szabadabb az út a fény áradása és a szoláris energia hasznosítása előtt is. A középen felnyíló kétszárnyú ablak is nagyon szépen kivitelezhető (116 mm karcsú stulp).
 

CUBIC DESIGN: A CUBIC fa-alu ablak a minimáldizájn ablakok trendjének úttörője. A 107 mm-es rendszervastagság (a tok beépítési mélysége 87 mm), a különleges tömítések és a besüllyesztett üveg elsőosztályú hő- és hangszigetelést és biztonságot eredményeznek.


A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND a szárnyat és az üveget stabil egységgé kapcsolja, ami az Ön számára még jobb hőszigetelést, stabilitást és jobb betörésvédelmet jelent.


A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti a hőveszteséget, a pára-, ill. penészképződést. Az új SOLAR g62-es Ug 0,6 W/m²K üveg remekül hőszigetel - az viszont újdonság, hogy a fényátbocsátási képessége szokatlanul jó, azaz a g-érték 62%, ami Önnek szoláris nyereséget jelent.

Így maguk az ablakok energiatermelő, hasznos felületekké válnak, holott korábban az energiaveszteség jelentős forrásai voltak. Azonban ennél az üvegnél az árnyékolás elengedhetetlen, a lakótér túlmelegedése elkerülése érdekében.


FIX.PUNKT Új és egyedi az ACTUAL-nál - A sarkoknál az alumínium borítás elemeit egy rögzítő elem stabil egységgé kapcsolja össze. A CARAT nevű alumínium borítás színlehetőségei csaknem korlátlanok.

 
Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,6 üveggel: 0,84 W/ m²K
Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,5 üveggel: 0,77 W/ m²K
Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, kétrétegű Ug 1,1 üveggel: 1,20W/ m²K
Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, kétrétegű Ug 1,0 üveggel: 1,10 W/ m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 
ELŐNYÖK
 
Tiszta formák
 
A CUBIC F.line aluborításának egyenes vonalai, síkban záródó dizájnja nemes megjelenést és időjárásnak ellenállóságot jelent.
Kérésre: rejtett INSIDE vasalat.

Különleges, igen masszív, szép kivitelezésű alaplap, mely növeli az ablak élettartamát és az elsőosztályú működés jellemzi, nagy súlyú szárnyak esetén is.

Vonalakba zárt szépség.

A CUBIC fa-alu ablak belül a fa és az egyszerű vonalak alkotta szépséget jelenti. A tok-szárny karcsúsága nagy üvegfelületet tesz lehetővé, és így napsütötte otthonában a szoláris energia jól hasznosul.

A szépség a részletekben rejlik.

Az üveg-szárny találkozás finoman kiképzett, a tok-szárny egyszerűsége a minimáldizájn enteriőr szerves folytatása. Kép: Nemesacél biztonsági dizájnkilincs (kérésre)

Hangulatos dizájn.

Az ACTUAL CUBIC fa-alu ablakainak minimáldizájn formavilágába remekül illik az INSIDE rejtett vasalat (kérésre).

 
BIZTONSÁG
 

Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.

Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.

Vasalat - Biztonsági záródarabok.

Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!

Beépített érzékelők.

A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.

Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.
 
Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg!


 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu