BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Műanyag ablak, Műanyag - Alu ablakok ACTUAL ALEVO

ACTUAL ALEVO


Forradalmian új ablakdizájn, mintha egyetlen darabból készült volna. Letisztult formavilág. Síkban záródó dizájn: Kívül a tok, a szárny és az üveg, belül pedig a tok és a szárny síkban záródnak. Minimalista szárny - több fény és szoláris nyereség.

Ausztria Környezetvédelmi Minisztériumának 2013-as Innovációs Díjával kitüntetve
Az ALWOOD_ALEVO formavilág egyúttal a red dot Design díj 2013-as termékdizájn díjazottja

Együtt minden high-tech megoldás, ami számít Önnek: A teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező csupán Uw 0,66 W/m2K az ALEVO HYBRID, GFK üvegszállal merevített műanyag ablaknál és Uw 0,68 W/m2K az ALEVO műanyag ablaknál. Alapkivitelben háromrétegű, energiatakarékos Ug 0,5 W/m²K, "melegperemes" Super-Kälteblocker üvegtávtartóval, és különleges QUADROBOND ragasztással. HYBRID. X-STRONG változat új, piros üvegszál erősítéssel a tokban és különleges hőszigetelő anyaggal a szárnyban - az eredmény: maximális hőszigetelés!

 
AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI
 
CUBIC.DESIGN: Nincsen külön üvegezőléc, sem zavaró fúgák. Egységes, mintha egyetlen darabból készült volna. A fa-alu ablak formanyelve megegyezik a műanyag-alu ablak formanyelvével.
  • Miért jó Önnek a karcsú tok-szárny. A tok rendkívül kecses, mindössze 20 mm, a teljes tok-szárny szélessége alig 106 mm. Így nagyobb üvegfelületre van lehetőség, ahol aztán akadálytalanul áradhat be a napfény, és hasznosul a szoláris energia!
  • Különösen stabil, a rendszervastagság 101 mm.

A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti a hőveszteséget, a pára-, ill. penészképződést.

Alapkivitelben háromrétegű, hőszigetelő Ug 0,5 W/m²K üveggel készül. A maximális szoláris energianyereségre opció a SOLAR üveg, melynek g-értéke 62% és hőátbocsátása Ug 0,6 W/m2K.

A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND a szárnyat és az üveget stabil egységgé kapcsolja, ami az Ön számára még jobb hőszigetelést, stabilitást és jobb betörésvédelmet jelent.

A műanyag-alu ablak belül üvegszállal erősített, piros X-Strong GFK merevítést rejt magában, mely az Ön számára remek hőszigetelést és kiváló stabilitást jelent. Ez a korábban megszokott merevítővasat váltja ez ki. Ez a fajta üvegszálas merevítés lényegesen jobb társainál. Az ALEVO HYBRID műanyag ablak hőszigetelését a tokban és szárnyban lévő hőszigetelő betétek még tovább fokozzák!

Igényes műszaki részletek: Ugyan nem látja, ezért elmondjuk - az ACTUAL még az ablakok stabilitásához szükséges merevítőt is hőszigeteli, hogy otthona igazán meleg maradjon! A merevítő kamrája előtt egy hőszigetelő betét húzódik. Itt hőszigetelés ÉS merevítés van - míg a hagyományos ablakok a hőszigetelés VAGY merevítés dilemmájával küzdenek.

Unokáinkra is gondolunk: A HYBRID X-STRONG ablakból az üvegszálas merevítés könnyen kiszedhető, így az újrahasznosításnak semmi akadálya!

FIX.PUNKT: Az ötletes ACTUAL aluborítás a végpontokat egy megfelelő sarokelemmel rögzíti. Így nem az egyes aludarabokat, hanem egy egységes, fixre szerelt, kész alumínium borítás kerül fel az ablakra. A sarkok remek illeszkedésével nem csak az élettartam nő meg, hanem a minőség is kiváló lesz. A FIX.PUNKT eljárás a műanyag-alu ablakoknál szokatlan, viszont a minőség szempontjából sokat számít - Önnek!
Uw Teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,5-ös üveggel: 0,68 W/ m²K Hybrid opcióval: 0,66 W/ m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 
ELŐNYEI
 
Letisztult vonalvezetés, minden zavaró tényező nélkül.
 
Belül nincs üvegezőléc, semmi zavaró fúga. Egységes, mintha egyetlen darabból készült volna.
Rejtett INSIDE vasalat
 
Modern és háziasszony-barát: A rejtett INSIDE vasalat nem látható zsanérokat jelent - semmi nem áll a harmóniát és a tisztító kéz útjába. Már a háromrétegű üvegeknél, nagy szárnysúly esetén is lehetséges!
Elegancia & Minimalizmus
 
Elegáns megjelenés a sudár, alig 20 mm-es szárnynak köszönhetően. A karcsú tok-szárny miatt a több napfény és a jobban hasznosuló szoláris energia az Öné!
ALEVO műanyag ablak hőszigetelése

Az ALEVO műanyag ablak fejlesztői a merevítővas kamrájának hőszigetelésére is gondot fordítottak. Ezért az ablak stabilitásához szükséges merevítővas kamrája fölé - teljesen rendhagyó módon - egy további kamrát képeztek. Így nem keletkezhet ún. hőhíd a hideg vas miatt. Más szóval ezt úgy is hívhatjuk, hogy hőszigetelés ÉS merevítés, míg máshol a hőszigetelés VAGY merevítés dilemmája áll fenn.
Kilincs, ACTUAL CUBIC.DESIGN kivitelben
 
Finoman az ablakdizájnhoz illesztve. A nemesacél dizájnkilincs csaknem síkban záródó fogantyú lemezzel is lehet az Öné (kérésre).
Minimáldizájn & Kontraszt
 
A fekete & színes színjáték érdekes keretmegoldást kínál, kontrasztként, az Ön kedvenc színével: a minimalista fekete ablakszárny mellé válassza a tokot az Ön saját színében - az eredmény egy mondern képkeret lesz az Ön mindennapjai köré!
Letisztult formavilág.
 
Síkban záródó dizájn. Kívül a tok-szárny és az üveg, belül a tok és a szárny síkban záródnak.
HYBRID-X-STRONG
 
A műanyag-alu ablak belül üvegszállal erősített, piros X-Strong GFK merevítést rejt magában, mely az Ön számára remek hőszigetelést és kiváló stabilitást jelent. A korábban megszokott merevítővasat váltja ez ki.  Az ALEVO HYBRID műanyag ablak hőszigetelését a tokban és szárnyban lévő hőszigetelő betétek még tovább fokozzák!
 
Az ALEVO műanyag ablak fejlesztői a merevítővas kamrájának hőszigetelésére is gondot fordítottak. Ezért az ablak stabilitásához szükséges merevítővas kamrája fölé - teljesen rendhagyó módon - egy további kamrát képeztek. Így nem keletkezhet ún. hőhíd a hideg vas miatt. Más szóval ezt úgy is hívhatjuk, hogy hőszigetelés ÉS merevítés, míg máshol a hőszigetelés VAGY merevítés dilemmája áll fenn.
 
BIZTONSÁG
 
Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.
 
Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.
Vasalat - Biztonsági záródarabok.
 
Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!
Beépített érzékelők.
 
A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.
Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.
 
Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg!


 


 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu