BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Műanyag ablak, Műanyag - Alu ablakok MATRIX F. LINE

MATRIX F. LINE


Letisztult formák: Kívül síkban záródó minimáldizájn - belül a CUBIC.DESIGN egyenes vonalvezetése. Az ACTUAL prémium technológiája következtében kiváló hőszigetelés.

Már alapkivitelben is háromrétegű, Ug 0,6 vagy 0,5 W/m²K hőszigetelő, Super-Kälteblocker távtartós (melegperemes) üveggel és QUADROBOND eljárással az üveg körbe, a szárnyba való beragasztássával készül. Ha kéri a HYBRID X-STRONG opciót, az új piros GFK (üvegszállal erősített) mag a tokban és különleges hőszigetelő betét a szárnyban további javítják az Ön ablakának hőszigetelését!

AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI

Nemes egyszerűség: Az ACTUAL F.line a síkban záródó tok- és szárnnyal nyeri meg Önt. Az üvegtől enyhén ferde profil az ablaknak erőteljes, dinamikus megjelenést kölcsönöz.


A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND technológia a szárnyat és az üveget szoros egységgé alkotja, ami által javul a hőszigetelés, az ablak stabilitása és a betörésvédelem. Alapkiviteleben háromrétegű, Ug 0,6 vagy Ug 0,5 W/m²K (fixüvegezésnél Ug 0,6) hőszigetelő üveggel.


A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti a hőveszteséget, a pára-, ill. penészképződést. Az új SOLAR g62-es Ug 0,6 W/m²K üveg remekül hőszigetel - az viszont újdonság, hogy a fényátbocsátási képessége szokatlanul jó, azaz a g-érték 62%, ami Önnek szoláris nyereséget jelent. Így maguk az ablakok energiatermelő, hasznos felületekké válnak, holott korábban az energiaveszteség jelentős forrásai


CUBIC.DESIGN: Az ACTUAL prémium kategóriás ablakok egyenes vonalvezetésükkel tűnnek ki.


Új: HYBRID X-STRONG technológia. Minden a legjobb hőszigetelésért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK (üvegszállal erősített műanyag) mag a tokban és egy különleges hőszigetelő anyag a szárnyban, együtt kiváló hőszigetelést eredményeznek.

A karcsú, 108 mm-es ablaktok nagyobb teret ad az üveg érvényesülésének, melynek eredménye végül a világos lakótér és a szoláris nyereség. A beépítési mélység a műanyag ablakoknál 88 mm, a műanyag-alu ablakoknál 96 mm. Az öt szokatlanul nagy hőszigetelő kamrával és az ablakok minőségét jelző középvízgáttal különösen stabil építőelemek. A sima tok-szárny felületek és az igényesen megformált, dizájnos biztonsági záródarabok, amennyire csak lehet, megkönnyítik az ablakmosás fáradalmait.


FIX.PUNKT: Új és egyedi az ACTUAL-nál - A műanyag ablakokat a FIX.PUNKT különbözteti meg minden más ablaktól. A sarkoknál az alumínium borítás elemeit egy rögzítő elem stabil egységgé kapcsolja össze. Így a sarokillesztés sok-sok év múlva is kifogástalan, nem rontva az egységes, szép megjelenést.

Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,6 üveggel:

0,82 W/ m²K

Hybrid opcióval:

0,77 W/ m²K

Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,5 üveggel:

0,75 W/ m²K

Hybrid opcióval:

0,70 W/ m²K

Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz

 
ELŐNYEI
 

Új: HYBRID X-STRONG technológia.

Minden a legjobb hőszigetelésért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK (üvegszállal erősített műanyag) mag a tokban és egy különleges hőszigetelő anyag a szárnyban, együtt kiváló hőszigetelést eredményeznek.

Síkban záródó dizájn.

Az elegáns, síkban záródó dizájn kívül, és az egyenes vonalvezetés belül - az ACTUAL F.line maga a stílus. Az ACTUAL F.line lehet műanyag ablak, vagy kívül alumínium borítással műanyag-alu CARAT ablak, mely csaknem korlátlan színválasztékkal készülhet. Az ACTUAL F.line belső, egyenes vonalvezetése a modern enteriör illeszkedő folytatása.

Szép és biztonságos.

ACTUAL biztonsági csomag: Az ablakok stílusával megegyező, egyenes vonalvezetésű, különleges Secustic biztonsági kilincs. A QUADROBOND ragasztási eljárás következtében az ablaküvegek nem kiemelhetőek. Az acélból készült gombafejes záródarabok a szárny kiemelését akadályozzák meg.

Több meleg marad bent Önnek!

Az új üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker jelentősen csökkenti a hőveszteséget, mivel a thermikus hővezetési képessége 950-szer kisebb, mint az alumíniumé, és 84-szer alacsonybb, mint az nemesacélé (ezek az alternatív anyagok az üvegtávtartók esetében). A hőmérséklet az üvegtábla belső peremén ezáltal mintegy 9°C-kal melegebb.

 
BIZTONSÁG
 

Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.

Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.

Vasalat - Biztonsági záródarabok.

Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!

Beépített érzékelők.

A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.

Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.

Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg! 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu