BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Műanyag ablak, Műanyag - Alu ablakok MATRIX S. LINE

MATRIX S. LINE


A jövő ablaka, amely a kor élenjáró technikai vívmányait egyesíti magában: szokatlanul széles, 85 mm-es tokprofil, 5 szokatlanul széles hőszigetelő kamrával, már alapkivitelben is háromrétegű, Ug 0,6 vagy Ug  0,5 W/m²K hőszigetelő, high-tech Super-Kälteblocker melegperemes üveggel, ahol is az üveget egy speciális QUADROBOND ragasztási eljárással körben beragasztják a szárnyba.

Ha kéri a HYBRID X-STRONG opciót, az új piros GFK (üvegszállal erősített) mag a tokban és különleges hőszigetelő betét a szárnyban további javítják az Ön ablakának hőszigetelését!

AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI

A 85 mm-es, szokatlanul vaskos műanyag tok 5 szokatlanul széles kamrájával optimálisan hő- és hangszigetel. A tok szemből nézve azonban karcsú, csupán 112 mm, így a nagyobb üvegfelület következtében az Ön élettere világosabb lesz és a szoláris energia is jobban hasznosul. A műanyag ablakok rendszervastagsága 92 mm, a műanyag-alu ablakok esetében pedig 111 mm. A többfunkciós középvízgát tovább fokozza a rendszer amúgy is kitűnő


A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND technológia a szárnyat és az üveget szoros egységgé alkotja, ami által javul a hőszigetelés, az ablak stabilitása és a betörésvédelem. Alapkiviteleben háromrétegű, Ug 0,6 vagy Ug 0,5 W/m²K hőszigetelő üveggel.


A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti a hőveszteséget, a pára-, ill. penészképződést.

Az ACTUAL új SOLAR g62-es Ug 0,6 W/m²K üvegéről eddig is tudtuk, hogy remekül hőszigetel - az viszont újdonság, hogy a fényátbocsátási képessége szokatlanul jó, azaz a g-érték 62%, ami Önnek szoláris nyereséget jelent. Így maguk az ablakok energiatermelő, hasznos felületekké válnak, holott korábban az energiaveszteség jelentős forrásai voltak. Azonban ennél az üvegnél az árnyékolás elengedhetetlen, a lakótér túlmelegedése elkerülése érdekében.


CUBIC.DESIGN: Az ACTUAL prémium kategóriás ablakok egyenes vonalvezetésükkel tűnnek ki. Elegáns, a síkok enyhe eltolásából adódó dizájn: Az üveg előtt enyhén ferde profilkialakítás az ablakszárnynak erőteljes, dinamikus megjelenést kölcsönöz.


Új: HYBRID X-STRONG: Minden a legjobb értékekért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK-mag (üvegszállal erősített műanyag) a tokban és a különleges hőszigetelő anyag a szárnyban kitűnő hőszigetelési értékeket biztosítanak, a teljes ablakra vonatkozatott hőátbocsátási tényező akár Uw 0,69 W/m²K is lehet.


FIX.PUNKT Új és egyedi az ACTUAL-nál - A sarkoknál az alumínium borítás elemeit egy rögzítő elem stabil egységgé kapcsolja össze. A CARAT nevű alumínium borítás színlehetőségei csaknem korlátlanok.

Uw - teljes ablakra vonatkozó hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,6 üveggel:

0,80 W/ m²K

Hybrid opcióval:

0,75 W/ m²K

Uw - teljes ablakra vonatkozó hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,5 üveggel:

0,73 W/ m²K

Hybrid opcióval:

0,69 W/ m²K

Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz

 
ELŐNYEI
 

Új: HYBRID X-STRONG:

Minden a legjobb értékekért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK-mag (üvegszállal erősített műanyag) a tokban és a különleges hőszigetelő anyag a szárnyban kitűnő hőszigetelési értékeket biztosítanak. Ha pénztárcájára gondol, megéri Önnek!

Nagyobb betörésvédelem.


Egyedülálló MATRIX biztonsági csomag:

  • Masszív, dizájnos záródarabok, acélból készült gombafejes vasalat, melyek megakadályozza a szárny kiemelését.

  • Különleges Secustik biztonsági kilincs, mely meggátolja az ablak felfúrását és a kilincs kívülről való elfordítását

Egyszerű az ablakmosás!

Az ACTUAL gondolt a háziasszonyokra is, és ablakainál hangsúlyozottan ügyel az ablakmosás részleteire:

Finoman kerekített élek a dizájnos záródaraboknál, sima tokfelület kosszfogó hornyok nélkül, a tokban körbefutó multifunkcionális körbefutó multifunkcionális középvízgát nem akadályozza a takarítást.

Több meleg marad bent Önnek!

Az új üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker jelentősen csökkenti a hőveszteséget, mivel a thermikus hővezetési képessége 950-szer kisebb, mint az alumíniumé, és 84-szer alacsonybb, mint az nemesacélé (ezek az alternatív anyagok az üvegtávtartók esetében). A hőmérséklet az üvegtábla belső peremén ezáltal mintegy 9°C-kal melegebb.

A MATRIX műanyag ablak van alumínium borítással és anélkül is.

 
BIZTONSÁG
 

Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.

Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.

Vasalat - Biztonsági záródarabok.

Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!

Beépített érzékelők.

A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.

Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.

Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg! 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu