BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Műanyag ablak, Műanyag - Alu ablakok SOLAR C. LINE

SOLAR C. LINE


 
Az éltető napfény fény és energia is egyben. Az ACTUAL hasznosítja ezt a természetadta lehetőséget. ACTUAL SOLAR ablakai nem csak kitűnően hőszigetelnek (az Uw értékek 0,88 körül mozognak), hanem a beáradó napfényt remekül is hasznosítják, mintegy energiaforrásként.
 
AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI

Megnövelt üvegfelület a karcsú tok és szárny (109 mm) rovására. Ezáltal az Ön lakóterét betölti a természetes fény, a besütő nap energiája pedig hasznosul.

Az ACTUAL rendszer a tok sokoldalú középvízgátjának és a szárny két (kombinált tömlő-ajak) tömítésének köszönhetően 120 km/h-s szélsebesség és csapóeső esetén is kifogástalanul zár. Az elegáns világos szürke vagy a 3. tömítés is kérhető.

Sokoldalú ablak, mely Európa számtalan otthonában sok éve bizonyít. Öt kamrás, középtömítéses rendszer. Rendkívül jó ár-érték arány annak, aki ad a minőségre.


Uw - teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, háromrétegű Ug 0,7 üveggel:  0,98 W/ m²K Super-Kälteblocker (melegperemes) opcióval: 0,88 W/ m²K
Uw - teljes ablakra vonatkoztott hőtátbocsátási tényező kétrétegű Ug 1,1 üveggel: 1,30 W/ m²K Super-Kälteblocker (melegperemes) opcióval: 1,20 W/ m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 
ELŐNYEI
 

SOLAR.BASIC ablak

SOLAR ablak létezik mint SOLAR.BASIC ablak is - pénzügyileg optimalizált felszereltséggel -, amely ablaknak a minőségi márkás ablakokhoz mérten igen jó az ár-érték aránya.
 

Ha szereti a fa megjelenését, de nem szeret mázolni

Az ACTUAL fa minázatú Dekor ablakai úgy néznek ki, mintha fából lennének, azonban mázolást nem igénylő műanyagból készülnek, vörösfenyő, oregon, tölgy, landhaus vagy mahagóni mintázatúak. Az ACTUAL fa Dekor mindkét oldalra rendelhető.

Egyszerű az ablakmosás!
 
Az ACTUAL gondolt a háziasszonyokra is, és ablakainál hangsúlyozottan ügyel az ablakmosás részleteire: finoman kerekített élek a dizájnos záródaraboknál, sima tokfelület kosszfogó hornyok nélkül, a tokban körbefutó multifunkcionális középvízgát nem képez akadályt a tisztítás szempontjából.
Kérésre: Super-Kälteblocker
 
Az új Super-Kälteblocker (melegperemes) távtartó jelentősen csökkenti a hőveszteséget, mivel thermikus hővezető képessége 950-szer kisebb, mint az alumíniumból vagy 84-szer, mint a nemesfémből (alternatív anyagokból) készült távtartóké. Az üvegperem hőmérséklete így mintegy 9°C-kal magasabb.
Kérésre: Rejtett INSIDE vasalat
 
Különleges, igen masszív, szép kivitelezésű alaplap, mely növeli az ablak élettartamát és az elsőosztályú működés jellemzi, nagy súlyú szárnyak esetén is.
Nagyobb betörésvédelem.
 
Egyedülálló MATRIX biztonsági csomag: Masszív, dizájnos záródarabok, acélból készült gombafejes vasalat, melyek megakadályozza a szárny kiemelését.
 
Szereti a színeket.
 
Valamennyi ACTUAL rendszert választhatja az időjárás viszontagságait rendkívül jól tűrő CARAT alumínium borítással is, szinte korlátlan színválasztékban!

 
BIZTONSÁG
 
Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.
 
Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.
Vasalat - Biztonsági záródarabok.
 
Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!
Beépített érzékelők.
 
A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.
Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.
 
Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg!
 


 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu