BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók VELUX tetőtéri ablakok és kiegészítők

VELUX tetőtéri ablakok és kiegészítők


Nem éri meg kevesebbel beérni!

 VELUX 2020-as katalógusok


   

 

A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap. Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül!
 
 
TETŐTÉRI ABLAKOK A HÁZBAN

Egy tetőtéri lakás mindig egyedi. Nincs két egyforma tető, térkapcsolat, és ha a természetes fénnyel is játszik, akkor még vonzóbbá válik otthona. Ha tetőtér-beépítést vagy tetőteres házat tervez, gondolja végig, milyen tetőforma igazodna legjobban az elképzeléseihez, az alatta létrejövő térből milyen lakástípust alakíthat majd ki. Tervezzen velünk!

 

ABLAKVÁLASZTÁS

A VELUX kínálatában sokféle ablaktípus és méret található, melyek egyenként vagy csoportosan is beépíthetők, felszerelhetők árnyékolókkal, elektromos vagy napelems működtetéssel akár utólag is. Ahhoz azonban, hogy a felhasználó számára a legjobb megoldást kínálhassuk, lényeges a szempontok körültekintő kiválasztása. 

TERMÉSZETES FÉNY

A tetőtérben kialakuló fényviszonyokat több összetevő is befolyásolja. A hatósági előírások mellett a bevilágító felületek mérete, elhelyezése és a különböző tetősíkokon való elosztása mind-mind átgondolandó. Emellett a kitekintés lehetőségét is biztosítani kell, miközben a mélyebben fekvő terek is világosak maradnak. 

Az országos településrendezési és építési követelményekről (OTÉK) szóló 253/1997.(XII.19.) Korm. Rendelet előírása szerint:
88. § (3) A közvetlen természetes megvilágításra szolgáló bevilágító felület és a helyiség hasznos alapterületének aránya
a)  nevelő-oktató helyiségben legalább 1:6-od legyen
b)  egyéb huzamos tartózkodásra szolgáló helyiségben legalább 1:8-ad legyen, vagy megfelelő megvilágítási körülmények mellett, indokolt esetben 1:10-ed lehet, továbbá
c)  felülről történő bevilágítás esetén legalább 1:10-ed legyen.

Az előírások alapján azt javasoljuk, hogy a VELUX tetőtéri ablakok bevilágító felületének összessége a hasznos alapterület 1/10-e legyen.

A fényeloszlás az üvegfelületek megfelelő elosztásával alakítható.  Ha a gerinchez közelebb is tervez ablakokat az építész, akkor a szoba beljebb fekvő részei is világosabbak lesznek. A kitekintés lehetőségét azonban csak az alacsonyabban beépített ablakok nyútják. A tökéletes megoldás az, ha néhány felülvilágítóval a belső területeken is optimális fényviszonyokat teremtünk, és alacsonyan is elhelyezünk ablakokat, hogy megőrizzük a külvilág látványát. Ez a kombináció segítséget nyújt a helyiség friss levegővel való átöblítésében is.

 A példa 3,6 m2 üvegfelület különböző elosztásának hatékonyságát mutatja egy 6x6 m alapterületű helyiségben, ahol a tető hajlásszöge 45°.

Jól látható, hogy ugyanazon üvegfelület több kisebb tetőtéri ablakban egyenletesebb fényelosztást nyújt, mint egy nagyméretű ablak. Még jobb fényeloszlást kapunk, ha különböző tetősíkokra helyezzük el őket.

 

VELUX ÁRNYÉKOLÓK ÉS REDŐNYÖK

VELUX tetőtéri ablaka nélkülözhetetlen része az árnyékoló
A VELUX árnyékolókat és redőnyöket hő- és fényszabályozásra terveztük. Akár teljes elsötétítést szeretne a hálószobában, akár funkcionális megvilágítást a konyhában vagy privátszférát a fürdőszobában, árnyékolóink  választéka segít a tökéletes megoldás kialakításában.

 • Az eredeti VELUX termék előnyeit élvezheti: kiváló minőség, válogatott anyagok, hosszú éveken át megbízható működés.
 • Tökéletesen illeszkednek bármelyik típusú és méretű VELUX tetőtéri ablakra.
 • Könnyen felszerelhetők az egyedülálló Pick&Click! rendszernek köszönhetően.
 • A vevőszolgálat és az országos szervizhálózat a vásárlás előtt és az árnyékolók 3 éves - ill. a redőnyök 5 éves -  garanciaidején túl is bármikor a vásárlók rendelkezésére áll.
 
 
ÁRNYÉKOLÓK

Ha új lakást veszünk vagy régi otthonunkat szeretnénk hangulatossá varázsolni, szükségünk lehet hasznos tanácsokra. Amikor eredeti VELUX árnyékolót választ, nem szükséges sok időt és energiát fordítania az előkészületekre. Az igényei szerint előkészített kívánságlista alapján könnyen kiválaszthatja a tökéletes megoldást. Kereshet akár egyszerű, pénztárcakímélő árnyékolást, vagy új, innovatív terméket, választékunkban biztosan megtalálja.

A rolók felszerelése az egyedülálló Pick&Click! rendszer miatt csupán néhány perc. Önnek csak ki kell választania az árnyékolót, bepattintani a helyére, és néhány apró művelet után már használhatja is a rolót.
Bátran jelentjük ki, hogy a VELUX árnyékolók és redőnyök a VELUX tetőtéri ablakok tökéletes kiegészítői.

1942 óta gyártunk kiváló minőségű tetőtéri ablakokat. Árnyékolóink az ablakokéval azonos, magas minőségi elvárások szerint készülnek. Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyekre Önnek valóban szüksége van. Garantáljuk, hogy bármely árnyékolónk tökéletesen illeszkedik VELUX tetőtéri ablakára, mert magunk tervezzük, teszteljük és gyártjuk őket kifejezetten VELUX tetőtéri ablakokra.


 

REDŐNYÖK

A VELUX redőnnyel sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van.
Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg.
Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást.
Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. Bátran kijelentjük, hogy a redőny tökéletes kiegészítője VELUX ablakának, és megtérül a ráfordított befektetés.

A VELUX redőnyök kézi és távirányítású változatban kaphatók, így biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

A redőny az ablak tokján helyezkedik el, így az ablak lehúzott lamellákkal is akadálytalanul nyitható. A redőny felhúzása után pedig, a szárny át is fordítható (pl. tisztításhoz). A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki. Garantáltan hosszú élettartamú, és minimális karbantartást igényel.

 

SZÚNYOGHÁLÓK

Nyári estéken a szúnyogháló nélkülözhetetlen kiegészítője minden VELUX tetőtéri ablaknak. Távol tartja a hívatlan, zümmögő vendégeket.

Alkalmazkodik igényeihez és ablakához. A belső falfelületre illesztett oldalsó alumíniumsínek és az alsó gumicsík tökéletes zárást biztosítanak. Így a sűrű szövésű, ezüstszínű hálón nem jutnak át a rovarok, ugyanakkor az ablakszárny nyitható marad, a fény és a friss levegő szabadon áramlik a tetőtérbe.

A szúnyoghálóval egyidejűleg bármilyen külső vagy belső árnyékoló használható.


Szúnyogháló

 • A 100% szúnyogbiztos neccháló révén
 • rovarmentes esték
 • Tartós, szürke PVC bevonatú
 • üvegszálas háló
 • Használaton kívül a háló a rolódobozba húzható vissza
 • Nem zavarja a kilátást
 • Könnyen felszerelhető
 • 3D felszerelési útmutató

Segítség a megfelelő szúnyogháló kiválasztásához
Az ablakszárny nyithatósága érdekében a VELUX szúnyoghálót az ablak körüli belső falsíkra kell szerelni. Ezért fontos, hogy olyan méretű szúnyoghálót válasszon, amelynek szélessége és hosszúsága nagyobb a belső burkolaténál.
A tetőtér kialakításától függően a szúnyogháló nem szerelhető fel bizonyos esetekben, ha több ablak kerül egymás mellé a tetőfelületbe.  
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu