BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Fa - Alu ablakok, Fa ablak ACTUAL ALWOOD

ACTUAL ALWOOD


Fényévekre a klasszikus ablakoktól. A fa-alu ablakok új generációja. Olyan sima, mintha egyetlen darab lenne. A minimáldizájn tipikus képviselője. Az egyszerűséget nem bontják meg felesleges fúgák. Kívül a tok-szárny és üveg, belül pedig a tok-szárny síkban záródó.

A legegyszerűbb és legkarcsúbb szárny - hogy az Ön lakóterét eláraszthassa a napfény, és nem utolsó sorban a szoláris energia is maximálisan hasznosulhasson!

A teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező, Uw 0,69W/m2K. Alapkivitelben háromrétegű, hőszigetelő, Ug 0,5 W/m²K, high-tech Super-Kälteblocker melegperemes üveggel készül.
 
AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI
 
CUBIC.DESIGN: Nincsen külön üvegezőléc, sem zavaró fúgák. Egységes, mintha egyetlen darabból készült volna. A műanyag-alu ablak formanyelve megegyezik a fa-alu ablak formanyelvével.

A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND technológia a szárnyat és az üveget szoros egységgé alkotja, ami által javul a hőszigetelés, az ablak stabilitása és a betörésvédelem. Alapkiviteleben háromrétegű, Ug 0,6 vagy Ug 0,5 W/m²K  (fixüvegezésnél Ug 0,6) hőszigetelő üveggel készül.

A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti a hőveszteséget, a pára-, ill. penészképződést. Az új SOLAR g62-es Ug 0,6 W/m²K üveg remekül hőszigetel - az viszont újdonság, hogy a fényátbocsátási képessége szokatlanul jó, azaz a g-érték 62%, ami Önnek szoláris nyereséget jelent.

Így maguk az ablakok energiatermelő, hasznos felületekké válnak, holott korábban az energiaveszteség jelentős forrásai voltak. Azonban ennél az üvegnél az árnyékolás elengedhetetlen, a lakótér túlmelegedése elkerülése érdekében.

FIX.PUNKT: Új és egyedi az ACTUAL-nál - A műanyag ablakokat a FIX.PUNKT különbözteti meg minden más ablaktól. A sarkoknál az alumínium borítás elemeit egy rögzítő elem stabil egységgé kapcsolja össze. Így a sarokillesztés sok-sok év múlva is kifogástalan, nem rontva az egységes, szép megjelenést.
 
A teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező 0,69 W/ m²K
Alkalmas alacsony energiaigényű-, és passzívházakhoz
 
ELŐNYEI
 
Tiszta formák.
 
A CUBIC F.line aluborításának egyenes vonalai, síkban záródó dizájnja nemes megjelenést és időjárásnak ellenállóságot jelent.
Elegáns megjelenés

…a kecses, minimalista szárny, alig 20 mm.
Rejtett INSIDE vasalat.
 
Ahol a szépség és a funció találkoznak - a belső nézet síkban záródó szépségét a rejtett INSIDE vasalat azzal fokozza, hogy nem látszik. Már a háromrétegű üvegeknél, nagy szárnysúly esetén is!
Kilincs, ACTUAL CUBIC.DESIGN kivitelben.
 
Finoman az ablakdizájnhoz illesztve. A nemesacél dizájnkilincs csaknem síkban záródó fogantyú lemezzel is lehet az Öné (kérésre). Szép vörös- és lucfenyő felületek.
Minimáldizájn & Kontraszt.
 
A fekete & színes színjáték érdekes keretmegoldást kínál, kontrasztként, az Ön kedvenc színével: a minimalista fekete ablakszárny mellé válassza a tokot az Ön saját színében - az eredmény egy mondern képkeret lesz az Ön mindennapjai köré!


 
BIZTONSÁG
 

Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.

Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.

Vasalat - Biztonsági záródarabok.

Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!

Beépített érzékelők.

A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.

Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.
 
Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg!


 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu