BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKSZOLGÁLTATÁSOKREFERENCIÁKAKCIÓKAJÁNLATKÉRÉSELÉRHETŐSÉG
Magyar Deutsch
Kezdőlap
TERMÉKEK Nyílászárók ACTUAL nyílászárók Műanyag ablak, Műanyag - Alu ablakok MATRIX C. LINE

MATRIX C. LINE


Az energiatakarékosság és a CO2 csökkentésén keresztül a klímavédelem fontos motíválói az ablakfejlesztéseknek. A ACTUAL a MATRIC C.line rendszernél a legújabb technológiákat kombinálta azon cél érdekében, hogy jó ár-érték aránnyal passzívházakhoz is alkalmas ablakot fejlesszen ki, mely ugyanakkor maximálisan háziasszony-barát is.
 
AZ ABLAK MŰSZAKI JELLEMZŐI

Az univerzális ablak: A MATRIX ablakot választhatja két- vagy háromrétegű üveggel is.
 
A 85 mm-es extraerős, 5 különlegesen nagy hőszigetelő kamrás tok a hő- és hangszigetelés profija. A karcsú, 113 mm-es tok az Ön számára napfényes lakóteret és több hasznosuló napenergiát jelent.
 

A különleges ragasztási eljárás, a QUADROBOND a szárnyat és az üveget stabil egységgé kapcsolja, ami az Ön számára még jobb hőszigetelést, stabilitást és jobb betörésvédelmet jelent.

Már alapkivitelben is az új, háromrétegű Ug 0,6 vagy Ug 0,5 W/m²K  (fixüvegezésnél Ug 0,6 W/m²K) hőszigetelő üveggel készül. Kedvező ár-érték arány - válassza nyugodtan az első osztályú hőszigetelést!


A high-tech üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker ("melegperem") jelentősen csökkenti az üvegperem hőveszteségét, a pára-, ill. penészképződést. Öt, a szokásosnál nagyobb hőszigetelő kamra és a több funkciós középvízgát eredménye a rendkívüli stabilitás, kitűnő hő- és hangszigetelés, légzárás és betörésvédelem.

A merevítővas vagy a GFK-mag (HYBRID opció üvegszállal erősített merevítése) fölött, a tokban még egy további hőszigetelő kamra található az ACTUAL MATRIX ablakoknál.


Új: HYBRID X-STRONG: Minden a legjobb értékekért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK-mag (üvegszállal erősített műanyag) a tokban és a különleges hőszigetelő anyag a szárnyban kitűnő hőszigetelési értékeket biztosítanak. Ha pénztárcájára gondol, megéri Önnek!

 
Teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező Uw, háromrétegű Ug 0,6 üveggel: 0,80 W/ m²K Hybrid opcióval: 0,77 W/ m²K
Teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező Uw, kétrétegű Ug 1,1 üveggel: 1,10 W/ m²K Hybrid opcióval: 1,10 W/ m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 
ELŐNYEI
 

Új: HYBRID X-STRONG technológia.

Minden a legjobb hőszigetelésért. Az új, piros HYBRID X-STRONG GFK (üvegszállal erősített műanyag) mag a tokban és egy különleges hőszigetelő anyag a szárnyban, együtt kiváló hőszigetelést eredményeznek.

Nagyobb betörésvédelem.

Egyedülálló MATRIX biztonsági csomag:

  • Masszív, dizájnos záródarabok, acélból készült gombafejes vasalat, melyek megakadályozza a szárny kiemelését.
  • Különleges Secustik biztonsági kilincs, mely meggátolja az ablak felfúrását és a kilincs kívülről való elfordítását
  • A QUADROBOND ragasztási eljárás megakadályozza az üveg kiemelését.

Egyszerű az ablakmosás!

Az ACTUAL gondolt a háziasszonyokra is, és ablakainál hangsúlyozottan ügyel az ablakmosás részleteire:

Finoman kerekített élek a dizájnos záródaraboknál, sima tokfelület kosszfogó hornyok nélkül, a tokban körbefutó multifunkcionális középvízgát elhelyezése a tokban úgy lett megoldva, hogy tisztításkor ne képezzen akadályt.

Több meleg marad bent Önnek!

Az új üvegtávtartó, a Super-Kälteblocker jelentősen csökkenti a hőveszteséget, mivel a thermikus hővezetési képessége 950-szer kisebb, mint az alumíniumé, és 84-szer alacsonybb, mint az nemesacélé (ezek az alternatív anyagok az üvegtávtartók esetében). A hőmérséklet az üvegtábla belső peremén ezáltal mintegy 9°C-kal melegebb.

Időtlen elegancia

A síkok eltolásával és az egyenes vonalvezetéssel jellemezhető C.line dizájn a MATRIX ablakoknak kívül elegáns időtlenséget kölcsönöz - mely egyben könnyű tisztíthatóságot is jelent. Válaszhat a műanyag- és a műanyag-alu CARAT ablakok között!

A MATRIX műanyag ablak van alumínium borítással és anélkül is.

 
BIZTONSÁG
 

Biztonsági záródarabok már alapkivitelben.

Az ACTUAL már alapkivitelben is a biztonságot kínálja, magas fokon. A szárny alsó élén gombafejes vasalat van, amely a tokon lévő masszív ellendarabba zár. Az ACTUAL biztonsági záródarabok acélból készülnek, a masszív acélcsapok a szélsőséges szakítóerőnek is gond nélkül ellenállnak. Ráadásul lekerekített formáik következtében az ablakmosásnál sem okoznak gondolt.

Vasalat - Biztonsági záródarabok.

Masszív biztonsági záródarabok gombafejes vasalattal - még jobb betörésvédelem!

Beépített érzékelők.

A mágneses zár és a nyitásérzékelő (kérésre) az ACTUAL ablakot a biztonságiőr kategóriába sorolja. Az elektromos vezérlést a termosztát- vagy a szellőző berendezés vezérléséhez hasonlóan ki lehet építeni.

Egyéb biztonsági elemek az ACTUAL-tól.

Tájékozódjon az ACTUAL további biztonsági elemeiről, úgy mint a beépített riasztó, biztonsági kilincs, gyerekzár és biztonsági üveg! 
 
 
BEMUTATKOZÁS
TERMÉKEK
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Redőny, szúnyogháló, reluxa, napellenző
Konyhabútorok, bútorok, asztalosipari munkálatok
Garázskapuk
Alumínium kerítések, korlátok, pergolák
Terasz és Télikert beépítés
Kilincsek
Zár, lakat, vasalat
SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK
Alumínium nyílászárók
Asztalosipari munkálatok
Árnyékolástechnika
Fa beltéri ajtók
Fa kültéri nyílászárók
Terasz és Télikert beépítés
Garázskapuk
Kerítések, korlátok, pergolák
Konyhabútorok
Műanyag nyílászárók
VELUX tetőtéri ablakok, árnyékolók
AKCIÓK
AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG
Nyílászáró kereskedés
Telefon: +36 94 325-516
Mobil: +36 20 4747-199
E-mail: info@nyilaszaroker.hu

Kilincs, zár, lakat, vasalat kereskedés
Mobil: +36 20 9735-493
E-mail: info@kilincsker.hu
Copyright © 2014. Major Nyílászáró Kereskedés. Minden jog fenntartva.   |  Adatvédelmi nyilatkozat www.ysolutions.hu